![]() |
Привіт, гостю ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
Iryska |
![]() ![]()
Повідомлення
|
![]() Всевидюче око ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Адміністратори Повідомлень: 402 Реєстрація: 10.11.2006 Користувач №: 5 Подякували: 4 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
У нас на форумі перший іменниник!!!
вітаймо vitaly1 з днем народження. здоровля значить, розумних слів в голові побільше. їх і так багато, але ми ще понапихуємо спільними зусиллями. успіхів. гарно посвяткувати. можна ділитися тортами та іншими смаколиками. хоча б віртуально!!! ![]() -------------------- я повернулася
|
vitaly1 |
![]() ![]()
Повідомлення
|
KУMiвець ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Повідомлень: 268 Реєстрація: 11.11.2006 Користувач №: 15 Подякували: 15 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
|
Олег Дмитрієв |
![]()
Повідомлення
|
![]() Супер-пупер Радж ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Головні адміністратори Повідомлень: 235 Реєстрація: 20.7.2006 З: Київ Користувач №: 1 Подякували: 101 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Поздоровляю!!! Здоров'я, щастя та творчого натхнення.
![]() П.С. До речі, це мабуть перша людина (крім моїх знайомих), яка почала рекламувати словник на різних форумах та сайтах. Дякую. -------------------- З повагою,
Олег Дмитрієв |
Iryska |
![]()
Повідомлення
|
![]() Всевидюче око ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Адміністратори Повідомлень: 402 Реєстрація: 10.11.2006 Користувач №: 5 Подякували: 4 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Іриско, дякую за привітання! ![]() Дуже приємна несподіванка. А ще мене Анатолій з цього ж форуму привітав - першим з усіх ![]() ну у мене, як в справжної сови, ранок наступив після того як пообідала. так що по своєму часу я першіша була :P а тортик буде??? -------------------- я повернулася
|
vitaly1 |
![]()
Повідомлення
|
KУMiвець ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Повідомлень: 268 Реєстрація: 11.11.2006 Користувач №: 15 Подякували: 15 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Дякую, Олегу!
Іриско, звісно ти була першіша ![]() ![]() |
Iryska |
![]()
Повідомлення
|
а 27 листопада Vadim відсвяткував свій день народження. так що його (трошки з запізненням), але теж вітаємо!!!
-------------------- я повернулася
|
Anatoliy |
![]()
Повідомлення
|
![]() Конкуруюча фірма ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 104 Реєстрація: 10.11.2006 Користувач №: 13 Подякували: 8 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Іриско, дякую за привітання! ![]() Дуже приємна несподіванка. А ще мене Анатолій з цього ж форуму привітав - першим з усіх ![]() А я такий ![]() -------------------- |
Pere |
![]()
Повідомлення
|
Редактор вмілий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 436 Реєстрація: 9.12.2009 Користувач №: 3 747 Подякували: 12 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Із задоволенням приєднуюсь до капелії привітань. Бажаю, як то кажуть, козацької снаги та кавказького довголіття!
|
vitaly1 |
![]()
Повідомлення
|
Дякую!
|
Олег Дмитрієв |
![]()
Повідомлення
|
![]() Супер-пупер Радж ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Головні адміністратори Повідомлень: 235 Реєстрація: 20.7.2006 З: Київ Користувач №: 1 Подякували: 101 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Поздоровляємо Andriy з днем народження! Здоров'я, щастя та всіляких успіхів у його нелегкій, але дуже корисній праці - ispell.
![]() -------------------- З повагою,
Олег Дмитрієв |
Iryska |
![]()
Повідомлення
|
Поздоровляємо Andriy з днем народження! Здоров'я, щастя та всіляких успіхів у його нелегкій, але дуже корисній праці - ispell. ![]() і я, і я приєднуюся!!! а ще - здоровля багаько. натхнення, завзяття до словника, і купу тортиків. ![]() -------------------- я повернулася
|
Pere |
![]()
Повідомлення
|
Редактор вмілий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 436 Реєстрація: 9.12.2009 Користувач №: 3 747 Подякували: 12 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
А я бажаю не втратити зубів од цієї купи тортиків
![]() ![]() |
vitaly1 |
![]()
Повідомлення
|
Приєднуся до привітань
![]() |
Andriy |
![]()
Повідомлення
|
Генератор ідей ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 485 Реєстрація: 10.11.2006 Користувач №: 11 Подякували: 199 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
всім дуже дякую за привітання!
![]() зобов'язуюсь про зуби піклуватися, над spell працювати і попри все підтримувати гарний настрій ![]() -------------------- Вареники? Оце я тяжко люблю!
|
vitaly1 |
![]()
Повідомлення
|
Вітаємо з днем народження annette24! Успіхів у Вашій улюбленій справі - локалізації
![]() |
Iryska |
![]()
Повідомлення
|
у цей чудовий день (тобто ніч, але поки ви прокинитеся, то буде день!!!!) нам тра гуртом (віртуальним) зібратися і
нашого бійця за правду слова, геніального і неповторного, надзвичайно розумного і.... ![]() так, допомагайте, а то мені слів не вистача. так от, Пере святкує день народження!!!!!! бажаю йому натхнення!!!!!!! ![]() здоров'я бажаю. побільше цікавого і нового в житті. ![]() особисто хочу подякувати за активну участь у розвитку форуму, за книгосховище та за те, що він є. ![]() -------------------- я повернулася
|
Andriy |
![]()
Повідомлення
|
Генератор ідей ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 485 Реєстрація: 10.11.2006 Користувач №: 11 Подякували: 199 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
так от, Пере святкує день народження!!!!!! Приєднуюсь до поздоровлень!!! Міцного здоров'я, наснаги до праці й успіхів в улюбленій справі! -------------------- Вареники? Оце я тяжко люблю!
|
Олег Дмитрієв |
![]()
Повідомлення
|
Щиро вітаю Pere! Бажаю мійного здоров'я та творчого натхнення. Ну і, звичайно, успіхів у всіх його починаннях.
Олег Дмитрієв |
Pere |
![]()
Повідомлення
|
Ірисонько, я тебе люблю
![]() ![]() Іриско, Андрію, Олеже, дякую вам, щиро дякую за теплі слова. |
Олег Дмитрієв |
![]()
Повідомлення
|
І не соромтеся ставити дату свого дня народження у вашій особистій інформації
Олег Дмитрієв |
![]() ![]() |
Текстова версія | Зараз: 19.4.2018, 17:34 |