![]() |
Привіт, гостю ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
ласочка |
![]()
Повідомлення
|
![]() Коректор пильний ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 260 Реєстрація: 17.6.2009 Користувач №: 3 327 Подякували: 602 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Свічечка мерехтить .
Мамо, я хочу їсти. Що тобі, золотий? Супчику, м'яска, тістечка? Я не скажу тобі - Свічка промовисто світить - , Як в той далекий рік, їсти хотіли діти. Я пригорну тебе. Богу щиро подякую, Ти хлібчик самачно гризеш: -Мамо, чому ти заплакана?. Подумки полечу: ти зачекай, рідненький. Коло стіни плачу Хлопчик стоїть маленький. Рученька: тьотю дай. - Супчику, м'яска, тістечка? Ти говориш про рай, а я просто хочу - їсточки. І я винувато стою - В долонях ні хліба, ні солі Серце своє віддаю Хлопчик іде поволі, Рука до мене тремтить, сили взяти не має. Хлопчику: чорна нитка нас з тобою єднає. Через роки і дні Якесь почуття провини, Наче я взяла хліб У тої малої дитини. Мамо, чого сльоза? На відкуси скоринку Дай Боже, щоб ти не знав, Того що хлопчик той, синку. Господи, не допусти і віднеси до раю Хлібчика дітям тим, Що досі його чекають . (Автор Галя Білик). -------------------- Є лише дві цінності, які ми можемо передати своїм дітям. Одна з них - коріння, інша крила.
|
Selyd |
![]()
Повідомлення
|
Тлумач талановитий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 652 Реєстрація: 18.5.2010 Користувач №: 4 182 Подякували: 1255 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Свічечка мерехтить . ... Хлібчика дітям тим, Що досі його чекають . (Автор Галя Білик). Пані, Ласочко, спасибі за ці слова. Розказую мамі, що в філармонії слухали молодого тенора Момота. Матір кажуть - Це з наших. В голодомор Момоти майже всі вимерли. В основному були баси від Бога. Дядьки за 100 кілограм. - Який голодомор? Мені 23 і я нічого не чув про цю масакру. А потім в розмові слова, які я ні від кого не чув, які могла сказати тільки закорінена в український етнос людина - Роди вимерли, про рід розказати нікому. З реакції матір я більше ніколи не питав про голодомор. Не міг. |
![]() ![]() |
Текстова версія | Зараз: 23.4.2018, 7:47 |