![]() |
Привіт, гостю ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
Oleksandr |
![]()
Повідомлення
|
Новоприбулий ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1 Реєстрація: 2.1.2009 З: м. Київ Користувач №: 3 005 Подякували: 0 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
![]() Новорічне вітання 1: Чудовий кризовий був блін, тепер бажаєм радикальних змін! Новорічне вітання 2: З новим роком вас вітаєм! Щастя і Свободи вам бажаєм! Підприємцям - інновації! Експансія - для нації! Новорічне вітання 3: Хтось кричав, що криза, мені почулось "крыса", я поправив: "щур". Хтось сказав "у тюрмах", а мені причулось - "тєрємах", то я поправив: "у будинках". Криза - в тюрмах, щурі - в будинках. Великий промах, що в наших скриньках? Порожні кишені, порожні гаманці. Але ще тримаєм меч в своїй руці. Меч - то слово, ним здобудем ми країну нову. Ми оновимо серця, наповнимо ми скрині, і словом невідомого митця ми зрушим кригу нині. |
Lviv MTO |
![]() ![]()
Повідомлення
|
Новоприбулий ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 0 Реєстрація: 16.1.2009 Користувач №: 3 024 Подякували: 0 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Львівська громадська туристична організація "Обрій" вітає усіх з Новим Роком!
|
Oleksandr |
![]()
Повідомлення
|
Новоприбулий ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1 Реєстрація: 2.1.2009 З: м. Київ Користувач №: 3 005 Подякували: 0 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
В лютому місяці цього року вийшов новий сингл Лами "Я не та"
"Сама Lama зізнається, що кардинальність змін вона відчула щойно місяць тому. Через це і було вирішено обрати композицію Я Не Та на роль чергового синґлу. Але в такому випадку напрошується думка про невідповідність: пісня була написана вже давно, а відчуття себе іншою до співачки прийшло тільки щойно. Пояснення цьому може бути те, що оригінально текст писався швидше як лірика, а пізніше його сенс трансформувався. Сама ж лідерка групи, а Lama тепер позиціонується саме як група, пояснює це так: «Чи я починаю писати текст, чи я роблю якусь дію, чи я чогось хочу в житті - потім ця дія, це програмування, воно мене доводить до якоїсь цілі. Тобто я тоді написала пісню, а це прозріння до мене зараз прийшло». |
IgorKo |
![]()
Повідомлення
|
![]() Коректор пильний ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 202 Реєстрація: 18.6.2010 З: колиска сонця, дощу, вітру і снігу дім Користувач №: 4 245 Подякували: 473 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Продовжую тему "Новорічних вітань" дарую усім віршика,
може і дещицю хорошого настрою та бадьорості. І розум нехай примножується, А ще - здоров'я і порозуміння... Усе Вам! Усе для Вас! ^°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°^ Нечутним кроком рік зліта минулий, І забира з собою купу сподівань, Погані, сірі щоб навік забули, А з іншими, лишає безліч запитань. Новий приходить, що приносить радість, Усім дарує силу, віру і любов, Нехай не родиться у душах заздрість, Від болю і страх́у не захолоне кров. Дитячий сміх щоб потішав довкола, І чорнобривці перед вікнами цвіли, На справи всі є відповідь готова, І друзі щирі завжди щоб були. Щоб дух міцний і чисті перед Богом, Взірцем завжди, довкола і для всіх, З батькі́вським привітатися порогом, І не запля́мить душу в чорний гріх. А так, живіть як ляже карта, Усі багато, купу ще років, Не забувай, лиш той достоєн Свята, Хто Свято те в душі своїй зігрів. Повідомлення відредагував IgorKo - 28.12.2011, 10:33 |
Танка |
![]()
Повідомлення
|
![]() Моволюб ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Повідомлень: 1 889 Реєстрація: 4.3.2009 З: м.Луганськ Користувач №: 3 123 Подякували: 5559 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Дорогі друзі!
Щиро вітаю вас з Новим роком! Хай він принесе вам нові надії, сподівання, здоров’я, радість, щастя, удачу, здійснення замисленого. Хай у вас знаходиться часинка зайти на Форум, поспілкуватися з друзями і однодумцями, залишити цікаве повідомлення, знайти для себе щось цікаве й пізнавальне. Хай вам всім щастить. З повагою і щирістю Танка. |
Дмитро |
![]()
Повідомлення
|
![]() Мандрівець країною слів ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Повідомлень: 1 402 Реєстрація: 18.8.2009 Користувач №: 3 402 Подякували: 5460 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Друзі мої!
Вітаю всіх із Новим роком! Зичу всім бадьорого настрою, міцного здоров’я, творчих успіхів і здобутків, невичерпної наснаги й усіх-усіх гараздів. Нехай ваші серця завжди зігріває любов до рідного слова! До зустрічі на Форумі в Новому 2012 році! ![]() -------------------- Неук має велику перевагу перед освіченою людиною: він завжди задоволений собою (Наполеон).
|
Листопад |
![]()
Повідомлення
|
![]() Студент вічний ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Повідомлень: 2 078 Реєстрація: 27.12.2006 З: Осінній Сад Користувач №: 88 Подякували: 4052 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
"З новим роком, браття милі,
В новім щастю, в новій силі Радісно вітаю вас І бажаю, щоб в здоров'ю, В мирі, з братньою любов’ю Відтепер ішов вам час. І бажаю, щоб трудяще Те життя вам якнайкраще Без біди минало всім, Щоб думками ви міцніли, Багатіли, не бідніли, Щоб веселий був ваш дім. І бажаю, щоб ми згідно, Сміло, свІдомо, свобідно Йшли до спільної мети: В своїй хаті жить по-свому, Не коритися нікому, Лад найкращий завести. Сим бажанням вас вітаю І по давньому звичаю Повну чарку догори! Щирій праці Бог поможе. Дай нам Боже все, що гоже! Що не гоже - чорт бери!" З поеми Івана Франка "Коваль Бассім" |
Мавка |
![]()
Повідомлення
|
Гість ![]() |
|
![]() ![]() |
Текстова версія | Зараз: 23.4.2018, 7:48 |