![]() |
Привіт, гостю ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
Мавка |
![]()
Повідомлення
|
Гість ![]() |
До речі. А в цій темі улюблені вірші можна лишати? Дивує, чому й досі тут, на форумі, немає для поезії окремої гілки. Хотілося б... Не проти? Повідомлення відредагував Мавка - 29.6.2012, 17:20 |
Savo |
![]()
Повідомлення
|
![]() Шукач мовоскарбу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Адміністратори Повідомлень: 2 824 Реєстрація: 8.2.2007 З: Карпатське євроцентря Користувач №: 149 Подякували: 3454 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Дивує, чому й досі тут, на форумі, немає для поезії окремої гілки. ПРАВИЛА МОВНОГО ФОРУМУ СЛОВНИКА.ua Цитата 2.1. Форум Словника.ua створено насамперед для можливості залишати відгуки, коментарі й пропозиції щодо вдосконалення онлайн-словника. Крім того, він є місцем, де всякий мовець може з’ясувати складні для себе питання української орфографії й пунктуації, словотвору й граматики, обговорити різноманітні аспекти розвитку рідної мови, мовну політику держави, тенденції, що з’являються в мовному середовищі чи панували раніше тощо. Літературних осередків у Мережі не бракує. Пошукайте. Або й започаткуйте свій. Нині можливостей створити безплатний форум – маса. Було б елементарне бажання. Заодно й хлібця адміна скуштуштуєте. А на цьому форумі обіцяю дати покликання на новостворений ресурс. |
Валентин |
![]()
Повідомлення
|
![]() Людина-енциклопедія ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1 511 Реєстрація: 28.10.2007 З: м.Хмельницький Користувач №: 694 Подякували: 1648 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Цитата 2.1. Форум Словника.ua створено насамперед для можливості залишати відгуки, коментарі й пропозиції щодо вдосконалення онлайн-словника. Як з цим? Якось щось хтось враховує? Подякували:
|
Savo |
![]()
Повідомлення
|
![]() Шукач мовоскарбу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Адміністратори Повідомлень: 2 824 Реєстрація: 8.2.2007 З: Карпатське євроцентря Користувач №: 149 Подякували: 3454 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
|
Валентин |
![]()
Повідомлення
|
![]() Людина-енциклопедія ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1 511 Реєстрація: 28.10.2007 З: м.Хмельницький Користувач №: 694 Подякували: 1648 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Цитата Цитата(Валентин @ 29.6.2012, 22:40) Як з цим? Якось щось хтось враховує? Коли з’явиться тлумачна частина. То коли з'явиться? Подякували:
|
Savo |
![]()
Повідомлення
|
То коли з'явиться? Спробуйте спитати в автора онлайнового словникового ресурсу. Я лише адміністратор форуму. Про стан справ зі словником знаю рівно стільки, як і ви. |
IgorKo |
![]()
Повідомлення
|
![]() Коректор пильний ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 202 Реєстрація: 18.6.2010 З: колиска сонця, дощу, вітру і снігу дім Користувач №: 4 245 Подякували: 473 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Хочу звернути увагу, що повідомлення 127-130 мають особливе забарвлення. Немов хотось від когось відмахується. Є запитання. І є відповідь у вигляді: — Пиді, поспитай…
Це не тон між колегами форуму. — Я лише адміністратор форуму. Про стан справ зі словником знаю рівно стільки, як і ви. Це звучить дуже не переконливо. Подякували:
|
Savo |
![]()
Повідомлення
|
Хочу звернути увагу, що повідомлення 127-130 мають особливе забарвлення. Немов хотось від когось відмахується. Є запитання. І є відповідь у вигляді: — Пиді, поспитай… Це не тон між колегами форуму. — Я лише адміністратор форуму. Про стан справ зі словником знаю рівно стільки, як і ви. Це звучить дуже не переконливо. Що не так з тоном, п. IgorK-у? У своїй попередній відповіді наче розставив усі крапки над і. 1) Що діється зі словником, не знаю. Не мав розмови з Головним адміністратором, мабуть, з півроку. Якби новини були, він би оголосив на форумі. Якщо люди хочуть дізнатися більше, то у Олега Дмитрієва є свій приват, можна звернутися напряму. Я дав людині спокій. 2) Так, я лише адміністратор форуму. Тобто до самого тлумачного словника стосунку наразі не маю. Це на той випадок, якщо люди думають, що я знаю щось більше, ніж відомо про ресурс загалу, але приховую. Не додумуйте, будь ласка, того, чого нема. Стриманість у відповідях? Так і питання такі ж. Cтосовно особливого звучання, то воно ж залежить від того, як людина налаштована сприймати. З цим я нічого не вдію. Додано. Пане Валентине, особисто вас я образив такою відповіддю? Коли так, дуже прошу мені вибачити. Аж ніяк не мав того на меті. |
Мавка |
![]()
Повідомлення
|
Гість ![]() |
Користувачці Мавці – бан. "Монархічний".
За обговорення дій адміністратора Savo |
Валентин |
![]()
Повідомлення
|
Користувачці Мавці – бан. "Монархічний". За обговорення дій адміністратора Savo То жарт? Ні, не жарт. Я тут жартую дуже рідко, п. Валентине. На жарти є свій час і місце. Триденний, наразі "профілактичний", бан. Хоча за колишньою умовленістю можу блокувати й навічно. Чи прилюдна реакція на дії адміністратора (наголошую – не дискутування з теми) є серйозним порушенням, можна глянути в п. 3.3.9. Правил. Насамкінець, звертаюся до вас п. Мавко. Я вас дуже прошу, хоч, напевно, і не маю цього робити: просто подумайте про людей, які за вас уболівають. Бо "профілактики" більше не буде. Відповідати на це звернення адміна не слід. Воно не потребує обговорення. |
IgorKo |
![]()
Повідомлення
|
![]() Коректор пильний ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 202 Реєстрація: 18.6.2010 З: колиска сонця, дощу, вітру і снігу дім Користувач №: 4 245 Подякували: 473 Репутація: ![]() ![]() ![]() |
Як у "Мауглі", давайте оголосимо "Водяне перемир'я". Кожен, навіть той, що не робив дописів у цій гілці, просто помовчить, зважить усі сторони обговорення. Кожен учасник фахових дискусій Словника повинен забути шлях образ та присікувань!
Ви - Лице. Усі Ви Його Лице. То може досить приносити біль якихось незрозумілих образ? З великою повагою до усіх, чиї імена маленькими літерами вимальовує наш великий Форум -) Я дуже хочу, щоб Ви на цих сторінках писали дописи, випромінюючи посмішку! Це не мрія, так повинно бути! |
Savo |
![]()
Повідомлення
|
Як у "Мауглі", давайте оголосимо "Водяне перемир'я". Кожен, навіть той, що не робив дописів у цій гілці, просто помовчить, зважить усі сторони обговорення. Кожен учасник фахових дискусій Словника повинен забути шлях образ та присікувань! Ви - Лице. Усі Ви Його Лице. То може досить приносити біль якихось незрозумілих образ? З великою повагою до усіх, чиї імена маленькими літерами вимальовує наш великий Форум -) Я дуже хочу, щоб Ви на цих сторінках писали дописи, випромінюючи посмішку! Це не мрія, так повинно бути! Повністю підтримую. Одне зауваження: чітко визначити поняття, що є "присікуванням" і "образою". |
Мавка |
![]()
Повідомлення
|
Гість ![]() |
Бувальщина...
Нині розроблювала дизайн листівок для одного юного ярого комуніста (власне, замовників не вибирають ;-)). Разом коригуємо текст. - А здєсь нада паставіть скобки. - Дужки? - запитую. - Я развє сказал кавичкі? - То лапки? - перепитую вкотре. - Да нєт. Такіє, как полумєсяц. ![]() ![]() Врешті ми таки знайшли спільну мову. Подякували:
|
![]() ![]() |
Текстова версія | Зараз: 17.1.2021, 5:51 |