Форум СЛОВНИК.НЕТ

Привіт, гостю ( Вхід | Реєстрація )

 
Відповісти в цю темуВідкрити нову тему
> Редагування тлумачень, Помилка в програмі
Sclerolith
повідомлення 27.7.2010, 8:31
Повідомлення #1


Учень старанний
**

Група: Користувачі
Повідомлень: 24
Реєстрація: 6.6.2008
Користувач №: 1 589
Подякували: 3



Репутація:   0  


Таке враження, що функція редагування тлумачень не працює. Коли я вибираю «редагувати», я потрапляю на сторінку без тлумачення, яка б з’явилася, якби я вибрав «додати тлумачення», коли слова не знайдено.

Бажано, щоб на сторінці редагування вже було набране наявне тлумачення і його залишалося лише відредагувати, а не вводити наново.
Користувач в офлайніКартка користувачаВідправити особисте повідомлення
Повернутися на початок сторінки
+Відповісти з цитуванням даного повідомлення
Олег Дмитрієв
повідомлення 3.8.2010, 10:25
Повідомлення #2


Супер-пупер Радж
****

Група: Головні адміністратори
Повідомлень: 235
Реєстрація: 20.7.2006
З: Київ
Користувач №: 1
Подякували: 101



Репутація:   11  


Цитата(Sclerolith @ 27.7.2010, 9:31) *

Таке враження, що функція редагування тлумачень не працює. Коли я вибираю «редагувати», я потрапляю на сторінку без тлумачення, яка б з’явилася, якби я вибрав «додати тлумачення», коли слова не знайдено.

Бажано, щоб на сторінці редагування вже було набране наявне тлумачення і його залишалося лише відредагувати, а не вводити наново.


Доброго дня!

Ніби все так і є. Після натискання "редагувати" Ви попадаєте в адмінзону, де виводиться слово, яке Ви хочете редагувати з двома пропозиціями - "редагувати" та "додати нове тлумачення". Якщо Ви натиснете на "редагувати", то буде у віконці редактора текст статті, який можна відредагувати. Якщо у Вас не так, то прохання повідомити, яким оглядачем Ви користуєтеся та надіслати скріншоти.


--------------------
З повагою,
Олег Дмитрієв
Користувач в офлайніКартка користувачаВідправити особисте повідомлення
Повернутися на початок сторінки
+Відповісти з цитуванням даного повідомлення
Sclerolith
повідомлення 4.8.2010, 6:31
Повідомлення #3


Учень старанний
**

Група: Користувачі
Повідомлень: 24
Реєстрація: 6.6.2008
Користувач №: 1 589
Подякували: 3



Репутація:   0  


Дивно. У мене не так. Спочатку я знаходжу слово:

Прикріплене зображення

Потім натискаю на ґудзик «РЕДАГУВАТИ» й одразу потрапляю сюди:

Прикріплене зображення

А тут у мене тільки «ПЕРЕВІРИТИ НАЯВНІСТЬ» і «ЗАСТОСУВАТИ».

Мій оглядач — Internet Explorer 8.0.6001.18702.

Сподіваюся, що Ви зможете побачити знімки екрана в повному розділенні.
Користувач в офлайніКартка користувачаВідправити особисте повідомлення
Повернутися на початок сторінки
+Відповісти з цитуванням даного повідомлення

Відповісти в цю темуВідкрити нову тему
1 люд. читає цю тему (гостей: 1, прихованих користувачів: 0)
Користувачів: 0

 



Текстова версія Зараз: 17.11.2018, 0:10